If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днеска в надежда 6 при т-маркет се засякохме с една алфа 155 бордо с лепенки на форума и на предния прозорец с лепенка legend 155!загледа колата и си подмина и на завоя изпраши с мръсна газ!
днеска в надежда 6 при т-маркет се засякохме с една алфа 155 бордо с лепенки на форума и на предния прозорец с лепенка legend 155!загледа колата и си подмина и на завоя изпраши с мръсна газ!
И аз вчера в Дружба 1 видях еднин колега с черна 155/Legend 155 на прозореца/с черни джанти и споилер/. Но нещо се поразминахме вкрайна сметка.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
бе четох до 12 страница , как се радвам ,че мен никой не ме евиждал хи хи хи
Ще си остана скрит от хорските очи
Е аз съм те виждал няколко пъти на сточна гара, ма все не намирам време да те снимам
Иначе по темата: Р5608 зелена 146ца да си признава, вчера на Патриарха го видях.
П.П. поздрави на колегата D-i-v-a-k-a, имаш късмет, че телефона ми беше в колата и не те снимах
Е аз съм те виждал няколко пъти на сточна гара, ма все не намирам време да те снимам
Иначе по темата: Р5608 зелена 146ца да си признава, вчера на Патриарха го видях.
П.П. поздрави на колегата D-i-v-a-k-a, имаш късмет, че телефона ми беше в колата и не те снимах
Е то там работя и е лесно ,въпросът е в движение да ме хванеш
Хаха мене вече ме документираха на снимки, Мъро те изпревари
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Днес в Батак видях черна 155-ца РА 9229 АС. Сигурен съм, че е форумна, ма не се сещам чия е.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment